Samtal

Kenneth Andersson – VD BAB

BAB är substantiellt och uppfattas med ordning ochreda, att vi har fötterna på jorden och är trovärdiga

Kenneth jobbade som arbetschef när han tillsammans med sin bror Christer förvärvade BAB, som var ett välrenommerat företag. Direkt från start kändes det att kunderna och medarbetarna visste vilka vi var och hade förtroende för oss, berättar Kenneth.

THERESE PERSSON – HR-ANSVARIG

Ett spännande företag som ser ett värde i att hela tiden utvecklas tillsammans med sina medarbetare

BAB har en god lokalkännedom och är tillgängliga för kunder och medarbetare. Som anställd finns det dessutom många möjligheter att påverka till det bättre.

RICKARD SVENSSON – REGIONCHEF

Det är magiskt att vara en del av BABs resa

Sedan Rickard började på BAB 2001 har det onekligen hänt en del. Idag är Rickard byggregionchef i Nordvästra Skåne och Halland, men han började som entreprenadsnickare, där det till stor del var blandade jobb så som renoveringar och nybyggnationer.

RONNY FORS – SNICKARE PÅ ENTREPRENAD

Har du inte tid att göra det ordentligt,så har du inte tid att göra om det

Vi anställda är ansiktet utåt och representerar alltid BAB i vår yrkesroll. Det är sunt förnuft som råder, berättar Ronny Fors som jobbat som snickare hos BAB sedan 2002.

SAMTAL MED DE TIDIGARE ÄGARNA

”Vårt mål var att säkra den goda andan i företaget och att skapa trygghet för de anställda”

Det har varit en sann glädje genom åren att tillsammans med medarbetarna skapa varaktiga byggnader som skall vara till för våra beställare, vare sig det är bostäder, kontor eller samhällsbyggnader.

Redo för nya utmaningar?

Är du en person som vill utvecklas, vara med och tänka i nya banor och utmana normer? Då är BAB arbetsplatsen för dig. Hos oss är det viktigt att du får möjlighet att växa och utvecklas. Det är då man kan göra ett bra jobb och trivas på sitt arbete.