Samtal / Kenneth Andersson – VD

BAB är substantiellt och uppfattas med ordning och reda, att vi har fötterna på jorden och är trovärdiga

Kenneth jobbade som arbetschef när han tillsammans med sin bror Christer förvärvade BAB, som var ett välrenommerat företag. Direkt från start kändes det att kunderna och medarbetarna visste vilka vi var och hade förtroende för oss, berättar Kenneth.

Företaget fick snabbt en kraftig tillväxt och BAB har utvecklats till att bli ett känt varumärke. Med närhet till större delarna av södra Sverige ligger vi geografiskt bra för både kunder och medarbetare. Vi är stolta över att vara en viktig arbetsgivare och aktör. Genom åren har vi blivit positivt bemötta av såväl kommuner som näringsliv.

Längs vägen har många förvärv gjorts och redan tidigt under resans gång gjordes en masterplan där vi investerade mycket pengar för att få möjlighet att växa. Sedan dess har vi skapat säkra affärer, där erfarenhet och rutiner har varit en röd tråd längs vägen. Men man måste vara beredd på att all utveckling tar tid och det är viktigt att ha kraft och ork, säger Kenneth.

”Vi vill vara den som man alltid kan lita på och uppfyller förväntade kundlöften”

Kunderna vill ha någon som gör det som beställts och de vill ha leverans från ax till limpa. Jag tillsammans med medarbetarna kan skriva under på att BAB eftersträvar att vara lyhörda, ansvarstagande och sätter kunden i fokus. För oss är det viktigt att ha en bra värdegrund med god arbetskultur och få förmånen att ge många människor chansen att jobba hos oss.

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss.