Samtal / Rickard Svensson – Regionchef

Det är magiskt att vara en del av BABs resa

Sedan Rickard började på BAB 2001 har det onekligen hänt en del.

Idag är Rickard byggregionchef i Nordvästra Skåne och Halland, men han började som entreprenadsnickare, där det till stor del var blandade jobb så som renoveringar och nybyggnationer.

Här har man goda möjligheter att utvecklas, själv har jag gått från hantverkare, platschef, arbetschef till att nu vara regionchef. När jag började så var vi endast ett fåtal hantverkare. Med tiden har nya visioner tagit form och vi anade inte då att vi skulle bli så stora. Kenneth satte upp höga mål och med dem har vi vuxit. Men det har varit viktigt att växa med sans och ordning i alla processer.

För mig är det viktigt att ha ett paraplyperspektiv och se hela organisationen och alla medarbetare. Vi har korta beslutsvägar, vill inte sväva iväg och dras ifrån varandra, utan vi jobbar som ett team.

”Våra värdeord sitter i väggarna och smittar av sig när man kommer in här”

BAB jobbar med hela spektrat och tar hand om projektet hela vägen. Det ska vara ordning och reda, och så ska det vara enkelt. Vi pratar tillsammans och hjälps åt, vilket smittar av sig till beställarna. Vi måste ha kundens förtroende. Genomför vi bra jobb så kommer också kunderna.

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss.