Samtal / Therese Persson – HR-ansvarig

Ett spännande företag som ser ett värde i att hela tiden utvecklas tillsammans med sina medarbetare

BAB har en god lokalkännedom och är tillgängliga för kunder och medarbetare. Som anställd finns det dessutom många möjligheter att påverka till det bättre.

Arbetsdagarna är väldigt varierande. I min roll måste man vara tillgänglig, kunna prioritera och vara beredd på att hantera akuta situationer. Sedan jag började här för 10 år sedan har företaget vuxit och kontoren i Malmö och Halmstad har tillkommit. Jag har utvecklas mycket, från att jag började som ekonomiassistent till att jag för några år sedan fick möjligheten att gå in i min nuvarande roll som HR-ansvarig.

Jag besöker kontinuerligt samtliga kontor och arbetsplatser, och är med när det rör medarbetarfrågor. På BAB får man möjlighet att vara med och påverka och även om företaget vuxit kraftigt de senaste åren så känns det fortfarande familjärt och enkelt att få god personkontakt.

”Jag är stolt över att få vara en del av den utvecklingsresa som BAB har gjort under dessa år”

I min roll strävar jag efter att ständigt vara närvarande och delaktig i samtal med våra medarbetare. Vilket ger mig mycket personkontakt och känsla för hur våra anställda trivs och mår.

För oss är det viktigt med vidareutveckling och utbildningar för våra medarbetare. Vi har vår interna utbildning som heter BAB-skolan, där olika utbildningar finns sammanställda. Det är en spännande resa för våra anställda som jag är stolt över att vi har tagit fram. Vi pratar mycket om våra värdeord, då de är viktiga för oss, medarbetarna ska känna det och kunden ska uppleva det.

Ett av våra värdeord är Arbetsglädje, vilket vi ständigt strävar efter att skapa, genom att lyssna på medarbetarna, försöka göra förändring och skapa ett mervärde. Det är också ett återkommande ord på medarbetarsamtalen, vilket visar på att de trivs, att vi har nära samarbete och känner fullt förtroende för varandra.

Vill du jobba hos oss? Besök vår karriär-sida.